Home » Fysiotherapie » Zorg op locatie

Zorg op locatieZorg nodig tijdens uw vakantie?

Dat kan met Zorg op Locatie! Stel, u hebt dagelijks hulp nodig of een aandoening of ziekte waarvoor u regelmatig zorg nodig hebt. Laat u uw vakantie dan schieten? Dat hoeft niet en juist op het moment van ziekte is er even tussen uit gaan vaak van grote meerwaarde.

Bij Zorg op locatassets/images/pin-231x300 zorg op locatie.pngie vindt u o.a. campings, hotels en vakantieparken waar u gebruik kunt maken van de zorg die u nodig heeft. U kunt dus vanaf nu zonder zorgen op vakantie en alles wordt voor u geregeld! Of het nu gaat om fysiotherapie, thuiszorg of medicatie aanvragen voor uzelf, uw partner, een familielid of één van uw kinderen.

Bij Zorg op locatie vindt u een groot aanbod vakantieadressen waar u altijd kunt vertrouwen op zorg. Dit geldt niet alleen voor mensen met een ziekte of aandoening. Ook bij acute blessures op uw vakantieadres hebt u met Zorg op Locatie snel toegang tot kwalitatieve zorg.

Samenwerking tussen (vakantie)bedrijven en zorgverleners

Zorg op Locatie bundelt krachten op het gebied van zorg, toerisme, recreatie en vrije tijd. Wij staan er voor dat iedereen op vakantie kan, ongeacht de zorg die hij of zij nodig heeft. Niet alleen is dit een goed initiatief voor de vakantieganger zelf. Ook voor campings, hotels of vakantieparken biedt Zorg op locatie door deze bundeling van krachten vele mogelijkheden.


http://www.zorgoplocatie.nl/