Revalidatie na COVID-19

# Training

U kunt bij ons terecht voor de revalidatie na COVID-19, dit geldt zowel voor mensen die ontslagen zijn uit het ziekenhuis als mensen die dit in de thuissituatie hebben meegemaakt. Vanuit het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) is een richtlijn ontwikkeld die de fysiotherapeut handvaten geeft u na COVID-19 te begeleiden.

Hoe ziet dit eruit? Samen met uw fysiotherapeut wordt een hulpvraag geformuleerd. De beperkingen die u ervaart tijdens activiteiten in het dagelijks leven worden in kaart gebracht. Hierna wordt een behandelplan opgesteld waarin de fysiotherapeut u zal begeleiden. Ook kan de therapeut u adviezen geven met betrekking tot uw houding en belasting om geleidelijk aan het dagelijks leven zo goed mogelijk weer op te pakken.

De klachten die ervaart na COVID-19 kunnen erg divers zijn en per persoon verschillen. Mocht u willen weten of wij u kunnen helpen, dan kunt u altijd contact opnemen. We zullen dan met u in gesprek gaan om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.