Veilig naar de fysiotherapeut

# Informatie coronavirus

Sinds het begin van dit jaar (2020) beïnvloedt het coronavirus ons dagelijks leven. De officiële naam van dit virus is COVID-19 en het wordt veroorzaakt door een nieuw coronavirus SARS-CoV-2. SARS staat voor Severe Acute Respiratory Syndrome, wat ernstige acute klachten aan de luchtwegen betekent, en CoV staat voor coronavirus. De ziekte kan luchtwegklachten en koorts veroorzaken en in ernstige gevallen ook ademhalingsproblemen. De verspreiding van het virus vindt plaats via de lucht.

Sinds mei zijn we weer begonnen met het opschalen van de zorg en op dit moment hanteren wij de volgende aanpassingen om veilig naar de fysiotherapeut te kunnen:

·         Er wordt in het hele gebouw geadviseerd een mondkapje te dragen;

·         Houdt 1,5 meter afstand;

·         Handen desinfecteren bij binnenkomst;

·         De wachtkamer van de fysiotherapeut is momenteel tegenover de oefenzaal om drukte in de wachtkamer bij de huisarts te voorkomen;

·         Wij verzoeken u om zelf een handdoek mee te nemen;

·         Blijf thuis bij klachten en neem bij vragen contact met ons op.

Wij danken u voor uw begrip en we helpen u graag bij klachten. Ook voor klachten die ontstaan tijdens het thuiswerken kunt bij ons terecht. Mocht u zelf COVID-19 hebben gehad dan verwijzen wij u naar het nieuwsbericht over “revalidatie na COVID-19” om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.