Nieuws

# Bekijk ons laatste nieuws

Nieuws
verzekering_corona_banner.jpg
Sommige mensen hebben tijdens hun herstel ernstige klachten of beperkingen. De huisarts of medisch specialist kan in dat geval beoordelen of u in aanmerking komt voor eerstelijns paramedische herstelzorg. Paramedische herstelzorg kan bestaan uit fysiotherapie, oefentherapie, ergotherapie, diëtetiek en logopedie. Deze zorg wordt tot 1 augustus 2021 onder voorwaarden vergoed uit het basispakket. Een belangrijke voorwaarde is dat u meewerkt aan onderzoek naar het effect van de herstelzorg.
Corona_afbeelding.jpg
Als je na een COVID-19 infectie klachten houdt bij het bewegen en het uitvoeren van activiteiten kun je bij de fysiotherapeut terecht voor hulp, advies en begeleiding. Heb je in het ziekenhuis gelegen? Dan neemt de fysiotherapeut in de weken na ontslag uit het ziekenhuis contact met je op om te bespreken hoe het met je gaat en of je last hebt van restklachten. Als je thuis hersteld bent van COVID-19 neem je, indien nodig, zelf contact op met je fysiotherapeut. Bijvoorbeeld als je klachten hebt op het gebied van vermoeidheid, benauwdheid, energie, kracht of uithoudingsvermogen.
Ommetje_vierkant.jpg
Heb jij ook zo veel moeite om in beweging te komen in deze tijd? Wil je liever iets doen waarbij je een ander ‘op afstand’ kunt uitdagen? Vanaf vandaag hebben we een kleine ‘competitie’ aangemaakt met als motto: BEWEGEN IS BELANGRIJKER DAN WINNEN